• Højby Friskole
  • Lotte Enøe den 17-12-2014

Julen 2014
    Kære naboer!

Julen nærmer sig og dermed også skolens traditionelle julefest den 22. december.
    Vi er så heldige, at der kommer mange gæster til denne aften. Af erfaring ved vi, at det kommer til at knibe med parkeringsmulighederne.
    Vi har i vores invitation bedt vores forældre og øvrige gæster om at vise hensyn når de parkerer. Vi ved også at de trange forhold af og til giver nogle meget uhensigtsmæssige parkeringer. Det vil vi gerne på forhånd beklage og samtidig håbe på jeres forståelse.
    På forhånd tak for jeres tålmodighed!
    Jeg vil ønske jer en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Mange julehilsner
    Lotte Greve
    Højby Friskole

Lotte Enøe den 16-12-2014
    Kære forældre
    August 2014 trådte ændringer på vejledningsområdet i kraft. Det skete som led i Folkeskolereformen og Erhvervsuddannelsesreformen. Ændringerne betyder, at vejledningen skal differentieres, så kun elever med behov for en særlig vejledningsindsats tilbydes individuel vejledning. Derudover ændrer Erhvervsuddannelsesreformen adgangskravene for optagelse på en erhvervsuddannelse samt hele strukturen for erhvervsuddannelserne. I vedhæftet skriv kan I læse lidt om ændringerne på vejledningsområdet samt følge links til mere information om de forskellige ændringer.

Rigtig god læselyst!

Ungdommens Uddannelsesvejledning Odense og Omegn
    Ingvart Nissen den 20-11-2014
    Video fra Åben Skole