• Højby Friskole
 • Hestehøjvej 80, 5260 Odense S
 • 65 95 82 24
 • hoejby.friskole@skolekom.dk
Billedet på sidehoved
 • ikon
  Lotte Enøe den 26-03-2015
  Kære forældre
  Jeg er af en af vores naboer på Klaus Berntsensvej blevet gjort opmærksom på, at området omkring basket- banen har udviklet sig til at være ”farlig skolevej”. Det gælder både for vores egne elever og elever til Højby Skole.
  Der er en del af jer, der benytter området til at parkere om morgenen eller sætte jeres børn af i området.
  Den øgede trafikmængde og den til tider meget hurtige kørsel skaber farlige situationer for i særdeleshed vores cyklende elever.
  Jeg vil bede jer om at være yderst opmærksom på at køre og ikke mindst at have hastighed efter forholdene. Det gælder naturligvis også i området foran skolen.
  En af beboerne i området omkring basketbanen skal i gang med at bygge efter påske. Det betyder, at de selv må bruge vejen til parkering,  plus at der vil være yderligere trafik af håndværkere og maskiner.
  Medarbejdere på skolen vil heller ikke længere bruge den del af Klaus Berntsensvej som parkeringsmulighed, men vil benytte skolegården. Der vil derfor blive et yderligere pres af biler i skolegården i særdeleshed om morgenen.  Skolegården vil derfor først og fremmest være medarbejdernes parkeringsområde.
  Jeg vil derfor bede jer om at benytte Hestehøjvej til at parkere på, hvis I ønsker at aflevere børn eller være med til morgensang. Jeg ved, at det betyder, at I muligvis kommer til at gå en smule længere og håber, at det trods alt vil ”gå”.
  Vi vil tale med børnene om, at deres leg skal foregå på skolens øvrige områder og ikke i skolegården.
  Håber på jeres forståelse for problematikken og beklager den ulejlighed, det medfører for jer.
  Bestyrelsens trafikudvalg arbejder fortsat hårdt på at finde mulige løsninger. Indtil videre har vi fået afslag fra kommune og politi på samtlige af vores ellers gode forslag.
  Mange hilsner
  Lotte