• Højby Friskole
  • Hestehøjvej 80, 5260 Odense S
  • hoejby.friskole@skolekom.dk
    Hanna Skov Rungstrøm den 26-01-2015
    7. klasse har en aftale med præsten i morgen, tirsdag den 27. januar, om at holde fri for til gengæld at skulle en tur ind og se Domkirken på torsdag.
    I stedet for præst forbliver klassen på skolen og bliver undervist af de studerende.
    Lotte Enøe den 16-01-2015
    Invitation fra de fire almene gymnasier i Odense.
    Se vedhæftede

God weekend til jer alle!
    Mange hilsner Lotte
    Lotte Enøe den 16-12-2014
    Kære forældre
    August 2014 trådte ændringer på vejledningsområdet i kraft. Det skete som led i Folkeskolereformen og Erhvervsuddannelsesreformen. Ændringerne betyder, at vejledningen skal differentieres, så kun elever med behov for en særlig vejledningsindsats tilbydes individuel vejledning. Derudover ændrer Erhvervsuddannelsesreformen adgangskravene for optagelse på en erhvervsuddannelse samt hele strukturen for erhvervsuddannelserne. I vedhæftet skriv kan I læse lidt om ændringerne på vejledningsområdet samt følge links til mere information om de forskellige ændringer.

Rigtig god læselyst!

Ungdommens Uddannelsesvejledning Odense og Omegn